www.litera.ro

Image and video hosting by TinyPic CADOURI INEDITE! TABLOURI PERSONALIZATE! CLICK!

marți, 29 octombrie 2013

Editura Litera invita toți copiii in magazinele Diverta, la sarbatoarea de Halloween!



Editura Litera invită toți copiii în magazinele Diverta, la sărbătoarea de Halloween!

De Halloween, Editura Litera invită toți copiii în Magazinele Diverta să sărbătorească această zi specială într-un mod amuzant. Înlocuim bomboanele cu alte delicii: cărțile!

Copii, veniți costumați în cele mai înfricoșătoare personaje și intrebați librarul Tricks or books?
De spaimă, vă va oferi o carte Litera pe loc!

Aceasta sărbătoare “de speriat” va fi folosită drept ocazie pentru a-i aduce pe cei mici în librărie, spațiu frumos și inspirativ care să le dezvolte plăcerea pentru lectură.

Copiii sunt așteptați joi, 31 octombrie, oricând între orele 10 – 22 la următoarele librării din București și Cluj: Diverta Unirii, Diverta Mall Vitan, Diverta Plaza, Diverta Băneasa și Diverta Hubertus Cluj. Evenimentul este dedicat tututor copiilor, însoțiți de un adult (din familie, educatori sau profesori), iar cărțile oferite cadou fac parte din colecția Tom & Jerry.

Halloween-ul este o sărbătoare de origine celtică, care s-a răspândit în secolul al XIX-lea prin intermediul imigranților irlandezi din Statele Unite ale Americii. În timp, ea a fost preluată de multe popoare din lumea occidentală iar în România a fost adoptată după anul 1989. Cu ocazia acestei sărbători, copiii se maschează în vrăjitori, mumii sau alte personaje și colindă pe la case întrebând „Trick or Treat?” (Păcăleală sau dulciuri?), ca o amenințare că dacă nu li se dau dulciuri, persoanei colindate i se va juca o farsă.

* * *

Într-o lume care a uitat să (mai) citească, Editura Litera are curajul să pună un pariu cu fiecare dintre noi.
Care sunt argumentele sale? O ofertă editorială pentru toate gusturile şi pentru toate nivelurile de pregătire. De la ficţiune, istorie, bestseller internaţional şi ghiduri turistice, până la cărţi pentru copii, dicţionare şi auxiliare de limbi străine, enciclopedii şi atlase. O calitate ireproşabilă a tiparului. O selecţie riguroasă, făcută de specialişti, pe baza cererilor unui public exigent. O echipă tânără, formată din profesionişti cu experienţă în domeniu. Oameni care pun mare preţ pe cartea-obiect. O comoară de citit, de înţeles, de făcut şi de primit cadou, de lăsat moştenire. Ceva trainic. Util. Frumos. Adevărat. Adică toate câte au fost uitate. Şi regăsite. Te regăseşti în cărţile Editurii Litera. Pentru că înseamnă cultură. Nu maculatură.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu